• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Trendy caps
Trendy caps

Trendy caps en petjes vind je bij Zintuig.nl

Hier zie je een assortiment van verschillende petjes en caps in leuke en trendy kleuren. Deze petjes zijn net iets anders dan de standaard reclamepetjes, waardoor jij ervoor kunt zorgen dat ze, met jouw logo erop, een nog grotere indruk maken op de ontvanger. Kijk snel hieronder naar het aanbod en vind de perfecte trendy cap voor jouw bedrijfspromotie.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Trendy caps bij Zintuig  

Trendy caps! Bij Zintuig en relatiegeschenken gaan hand in hand. Heb jij genoeg van de standaard witte of zwarte kleuren voor een pet? Bij Zintuig vinden we het belangrijk dat er voor iedereen wat te kiezen is. Terwijl de ene persoon genoegen neemt met een standaardkleur, is een ander misschien wat modebewuster en wil liever een opvallende kleur. Bij Zintuig is dit geen probleem. In ons assortiment trendy caps en petjes vind je een overzicht van verschillende soorten caps en petjes in diverse kleuren en designs.

Caps bedrukken en bestellen  

De verschillende caps en petjes bij Zintuig.nl kun jij allemaal laten bedrukken naar jouw wensen. Wij luisteren zorgvuldig naar jouw wensen en zorgen ervoor dat ze uitkomen. Je kunt de verschillende artikelen zowel bedrukt als onbedrukt bestellen. Heb jij de perfecte pet of cap gevonden op onze website? Dan kun je op de pagina eenvoudig de kosten berekenen voor het petje bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kun je met een paar klikken het artikel bestellen. Wil je liever telefonisch bestellen of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.