• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Stopwatches
Stopwatches

Stopwatch bedrukken?

Het is niet gelijk het eerste geschenk waar je waarschijnlijk aan denkt. Toch zijn bedrukte stopwatches uitstekende geschenken voor jouw personeel of relaties, vooral als zij actief zijn in de sport en regelmatig gebruik maken van een stopwatch. Bekijk snel het aanbod van stopwatches bij Zintuig.nl. Als je vragen hebt kan je altijd contact op nemen met het team van Zintuig.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Stopwatches als relatiegeschenk

Een stopwatch als relatiegeschenk? Je hebt hier waarschijnlijk nog nooit over nagedacht, maar het is een uitstekend geschenk voor jouw relaties. Als jouw relaties in de sportwereld actief zijn zullen zij ongetwijfeld regelmatig gebruik maken van een stopwatch. Zal het dan niet mooi zijn als zij jouw stopwatch gebruiken, en dus herinnerd worden aan jouw bedrijf?

Stopwatches bedrukken en bestellen 

Een stopwatch die met jouw logo, tekst of slogan is voorzien, is een leuke manier om jouw bedrijf gezond te promoten. Gezonde sportpromotie dus! De verschillende stopwatches zijn in meerdere kleuren leverbaar en kunnen bedrukt worden aan de hand van jouw wensen. Als je de perfecte stopwatch voor jouw relaties hebt gevonden kun je op de pagina eenvoudig de prijs bereken voor het gewenste aantal met de gewenste opdruk. Vervolgens kun je binnen een paar klikken het gewenste artikel bestellen. Besteld je liever telefonisch, of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op!