• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Rolmaten en meetlinten
Rolmaten en meetlinten

Rolmaat bedrukken met uw opdruk, een slimme plek voor uw logo!

Een rolmaat gaan lang mee, slingeren rond in en om het huis en zijn super handig als je iets wilt opmeten, en dat is vaker dan je denkt!

De rolbanden of rolmaatjes met opdruk passen in veel reclame campagnes.... Wat dacht u van deze: Zintuig reclame artikelen, altijd de beste prijs garantie!

 
Producten

Bedrukte rolmaat cadeau geven

Uiteraard kunt u een rolmaat of een meetlint laten bedrukken. Een fantastisch cadeau voor jong en oud. Verras uw kind met een persoonlijke meetlint, zodat uw kind op eigen houtje zelf aan de slag kan gaan met maten. Een betere leerschool bestaat er bijna niet. Kent u een echte klusser of bent u zelf graag bezig met allerhande dingen in huis. Een bedrukte rolmaat is dan een fantastisch cadeau voor de ander, maar ook voor uzelf. Bedruk de rolband met een foto van een mooie herinnering of zet er een leuke klussersquote op.

Uiteraard zijn bedrukte rolmaten niet alleen voor de persoonlijke sfeer bedoeld. Bent u ondernemer in de bouw en heeft u een hoop medewerkers onder zich? Laat dan rolmaten bedrukken met het logo van uw bedrijf. Overal waar uw medewerkers zich bevinden, komt uw logo tevoorschijn. Niet alleen uw huidige klanten komen in aanraking met uw bedrijf, maar ook (potentiele) consumenten krijgen uw logo te zien. Het is algemeen bekend: onbekend maakt onbemind. Met bedrukte rolmaten maakt u uw bedrijf bemind. Al gauw zult u in toenemende mate offerte-aanvragen ontvangen. Het gunstige effect van bedrukte rolmaten!

 De beste rolmaat van Zintuig

Wilt u de allerbeste rolmaten aanschaffen voor uw medewerkers? Kies dan voor de kunststoffen rolbandmaat (5 meter/200 inches) in het kobaltblauw. Een absolute beststeller en een fantastisch modern ogende meetlint met een rubberen look. Deze rolmaat heeft een metalen riemclip en een polskoord.

Laat deze rolbanden bedrukken en maak iedere medewerker en iedere collega blij met een kwalitatief mooie meetlint.

 

Meetlinten laten bedrukken bij Zintuig

Zintuig is dé relatiegeschenken winkel waar u alles vindt. Van de kleine accessoires tot de meest praktische producten, zo ook de rolbanden. Zintuig heeft een breed assortiment aan verschillende soorten rolbanden en meetlinten die u kunt laten bedrukken. U kunt kiezen voor een sleutelhanger rolband, een leuk hebbedingetje voor jong en oud. Pakt u het graag wat serieuzer aan? Kies dan voor de rolband met waterpas. Elke klusser en iedereen in de bouw heeft deze gereedschapstool nodig!