• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Kelnersmessen & wijnopeners
Kelnersmessen & wijnopeners

Kelnersmessen & wijnopeners graveren of bedrukken? Zintuig staat voor je klaar.

Als je in de horeca werkt of juist als bedrijf een leuk geschenk zoekt voor je personeel dan is het leuk om een wijnopener te graveren. Doordat jouw logo op elke kelnersmes of wijnopener zichtbaar is zal men altijd op de gezelligste moment aan jouw merk denken. Bijvoorbeeld bij het gebruik van jouw gegraveerde wijnopener tijdens het openen van de tweede of derde fles wijn. 

Met logo gegraveerde wijnopeners of kelnersmessen

Voor elke horeca onderneming is het van belang dat jouw merk prijkt op het bestek en het apparatuur dat wordt gebruikt door het persooneel. Dit straalt luxe uit maar geeft ook eens extra stukje beleving mee aan de klanten. Laat dan ook jouw wijnopener bedrukken of graveren voor de ultieme ervaring bij de klant.Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Kelnersmes bedrukken of graveren

Een kelnersmes kun je makkelijk en snel bedrukken of graveren met jouw logo. Bij Zintuig kunt u in drie stappen ervoor zorgen dat de kelnersmes met opdruk bij jouw thuis of op je werk geleverd wordt. Volg daarvoor het volgende stappenplan: 

  • Kies de kelnersmes die die je wilt bedrukken of graveren;
  • Kies het aantal;
  • Voeg uw logo toe & bestel uw kelnersmes.

Wijnopeners bedrukken

Een kelnersmes hoeft niet per sé een wijnopener te zijn en een wijnopener niet per sé een kelnersmes. Als bedrijf is kan je er dus ook voor kiezen om een echte wijnliefhebber een leuk gepersonaliseerd cadeautje te geven zonder poes pas. Daarvoor kun je ervoor kiezen om een wijnopener te graveren of te bedrukken met jouw logo. Een leuk en uniek relatiegeschenk voor de echte wijnliefhebber.