• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Klokken specials & gadgets
Klokken specials & gadgets

Een speciale klok voor uw relaties

Zorg ervoor dat uw relaties u nooit meer vergeten! verras ze met een unieke en bijzondere wekker voorzien van uw logo of bedrijfsnaam. Deze combinatie zorgt ervoor dat iedereen die de wekker ontvangt, deze altijd zullen herinneren. 

Producten

Speciale klokken

In deze categorie vindt u de klokken die u ergens anders vindt. Denk bijvoorbeeld aan een bijzondere klok in een blik, een digitale wekker met een propeller die de lucht in gaat op het moment dat de wekker afgaat, of een wekker met verschillende sfeerkleuren die zorgen voor optimaal rust moment. Met deze speciale klokken kunt u uw relaties of personeel op een originele manier verassen, en ze voorzien van een uniek product dat ze nog nooit eerder gezien hebben. 

 

 

Bedrukken en bestellen

De bijzondere klokken bij Zintuig.nl kunt u laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Door deze unieke klokken te laten bedrukken met uw logo of met een tekst kunt u ervoor zorgen dat uw relaties u nooit meer zullen vergeten. De verschillende klokken kunnen op verschillende methodes bedrukt worden. Als u de perfecte klok voor uw relaties gevonden heeft, kunt u op de website gemakkelijk de kosten bereken voor het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken de order plaatsen. Besteld u liever telefonisch, of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op. 

 

 

05-04-2017

 

*******************************************************************************************************************

 

Speciale klokken en horloges

 

In deze categorie vindt u speciale klokken en horloges. Bent u in de andere productgroepen van de klokken niet geslaagd dan is de kans groot dat u in deze productgroep zal slagen. Klokken kopen doet u online en tegen scherpe prijzen bij Zintuig.nl!