• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Manicure sets
Manicure sets

Bedrukte manicure set bij Zintuig.nl

Wilt u uw relaties verassen met een uniek, maar handig relatiegeschenk? Denk dan eens aan bedrukte manicure sets met uw logo of andere afbeelding. Manicure sets zorgen dat elke keer dat de set gebruikt word mensen uw logo zien. Ideaal voor promotie en als relatiegeschenk.

Producten

Manicure set bij Zintuig.nl

Bent u op zoek naar een manicure set voor uw relaties? Dan bent u bij Zintuig.nl op het juiste adres. Manicure sets worden al jaren lang door zowel mannen als vrouwen gebruikt. Ze liggen vaak thuis op de badkamer en gaan vaak mee op reis. Binnen de manicure sets zijn er veel verschillende sets in verschillende prijsklassen beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld kleine reis sets, of grote complete sets voor thuis. Een manicure set is dus een geschenk dat regelmatig wordt gebruikt en een groot bereik kan hebben. 

 

Manicure set bedrukken

Bij Zintuig.nl kunt u ervoor kiezen om de manicure sets te laten bedrukken. Door de manicure sets te voorzien van bedrukking kunt u ervoor zorgen dat men telkens aan uw bedrijf denkt als zij de manicure set gebruiken. De manicuren sets zijn eenvoudig te bestellen op de website van Zintuig.nl. u kunt op de website de prijs berekenen voor de gewenste manicure set met of zonder bedrukking. Als u vragen heeft of advies verlangt kunt u gerust contact opnemen. 

 

27-03-2017

 

********************************************************************************************************************

 

Manicure sets bedrukken voor uw relaties!

Bent u op zoek naar interessante manicure sets die u kunt bedrukken met een logo of een tekst? Bij Zintuig bent u aan het juiste adres. Hier kunt u ook nagelverzorgingsproducten bestellen. Relatiegeschenken met het thema handverzorging doen het altijd erg goed als promotieproduct voor vrouwen. Kijk snel bij uw relatiegeschenken!

 

Bedrukbare manicure sets

De bedrukbare manicure sets zijn in alle prijsklassen leverbaar. De meeste nagelverzorgingsproducten worden bedrukt of onbedrukt uit voorraad worden geleverd.