• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment
Alle
WOW producten met een groen verhaal
WOW producten met een groen verhaal

WoW! Kies ook voor duurzame relatiegeschenken!

Merken die groener zijn dan de rest of producten gemaakt van duurzame materialen; afval materiaal, koffie afval, gerecyclede melkpakken, circular & co, rebottled, made out of, vegan, appelleer, gerecycled materiaal, gerecycled leer, gerecycled wolvilt, rpet-vilt, rpet, circular & co, oxious, gerecycled katoen, gerecycled glas, plastic bank, walter wallet, walter, volledig natuulrijk materiaal, bamboe, kurk, jute, waboba, fsc-hout, rackpack, planten & zaadjes, moyu, organisch katoen, biobased materiaal, suikerriet afval, join the pipe, bottle up, cellulose, mais, afval, vibers, wow customised


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

De WoW collectie die Zintuig voert is een duurzame productlijn relatiegeschenken.

Milieuvriendelijke en herbruikbare producten 

De groenere merken, de betere producten en de grotere focus op de omgeving.

De WoW collectie bevat unieke en innovatieve promotionele producten met een focus op duurzaamheid. De producten zijn gemaakt van afval, gerecycled of volledig natuurlijk materiaal. Die geven een goed beeld van de laatste trends op het gebied van duurzaamheid. Variërend van persoonlijke verzorgingsproducten tot technologische gadgets die op een duurzame manier zijn geproduceerd, allemaal met het oog op het bevorderen van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Onze definitie van duurzaamheid die tot uiting komt in de WOW relatiegeschenken collectie: 

Duurzame producten zijn goederen die zijn ontworpen en geproduceerd met minimale negatieve impact op het milieu, zowel tijdens hun productie als gedurende hun levenscyclus. Hier zijn enkele kenmerken en overwegingen die worden geassocieerd met duurzame producten:

 • Hernieuwbare materialen: Duurzame producten worden vaak gemaakt van hernieuwbare materialen die kunnen worden geregenereerd op een ecologisch verantwoorde en snelle manier, zoals bamboe of hout uit duurzaam beheerde bossen.
 • Gerecyclede materialen: Het gebruik van gerecyclede of upcycled materialen is een ander kenmerk van duurzame producten. Dit helpt om afval te verminderen en de behoefte aan nieuwe grondstoffen te verminderen.
 • Energie-efficiëntie: Duurzame producten zijn vaak ontworpen om minder energie te verbruiken tijdens hun productie en gebruik. Dit kan bijvoorbeeld worden bereikt door energie-efficiënte technologieën of ontwerpen.
 • Lange levensduur: Producten die zijn gemaakt om langer mee te gaan, helpen de hoeveelheid afval te verminderen die in de loop van de tijd wordt geproduceerd. Ze verminderen ook de behoefte aan de productie van vervangende goederen, wat op zijn beurt de vraag naar grondstoffen en energie vermindert.
 • Herbruikbaarheid en recycleerbaarheid: Producten die aan het einde van hun levensduur kunnen worden hergebruikt, gerepareerd of gerecycled, zijn duurzamer omdat ze bijdragen aan een circulaire economie waarin materialen en producten worden hergebruikt in plaats van weggegooid.
 • Minimale verpakking: Duurzame producten hebben vaak minimale of recycleerbare verpakkingen om afval te verminderen.
 • Lage vervuilingsgraad: De productie en het gebruik van duurzame producten genereren idealiter minder vervuiling, waaronder broeikasgasemissies, watervervuiling en luchtvervuiling.
 • Certificeringen: Veel duurzame producten hebben certificeringen zoals Fair Trade, Organic, of Energy Star die aantonen dat ze aan bepaalde milieunormen voldoen.
 • Sociale duurzaamheid: Duurzaamheid omvat ook sociale aspecten, zoals eerlijke arbeidspraktijken en goede arbeidsomstandigheden in de productieketen.