• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Notitieboeken
Notitieboeken

Notitieblokken bedrukken, een slim relatiegeschenk

Hoe gedigitaliseerd het er vandaag ook aan toe gaat, als het erop aankomt om snel een adres, een telefoonnummer of een ingeving te memoriseren, grijpen we automatisch naar de goeie ouwe pen en papier. Daarom vormt een notitieblokje nogsteeds een perfect relatiegeschenk. De verschillende notitieblokken bij Zintuig kun je geheel aan de hand van jouw wensen laten bedrukken. Een notitieblok is handig voor iedereen, ben je juf of meester op school? Of maak je notities in de auto? Bekijk hieronder snel het volledige aanbod en vind het perfecte notitieblok voor je bedrijf. 

Producten

Notitieblokken bedrukken, een slim relatiegeschenk

Hoe gedigitaliseerd het er vandaag ook aan toe gaat, als het erop aankomt om snel een adres, een telefoonnummer of een ingeving te memoriseren, grijpen we automatisch naar de goeie ouwe pen en papier. Het is zoals de discussie over het verdwijnen van het boek na de intocht van de e-readers: het klassieke boek blijkt populairder dan ooit. Een bedrukt notitieboekje blijft dan ook een topper in de relatiegeschenken. Het is een dankbaar medium om uw logo te etaleren en herinnert uw relatie blijvend aan uw merk. Niet voor niets blijft een bedrukt notitieboekje het meest verkochte relatiegeschenk voor kantoren en scholen. Notitieblokken bedrukken met logo, afbeelding, of tekst, is mogelijk bij Zintuig.nl en wij helpen je met een gratis digitaal voorbeeld zodat je makkelijk kan zien wat het eindresultaat word voordat je gaat bestellen. Zowel A5 als A6 formaat is beschikbaar. A5 is net iets groter dan A6 en afhankelijk van de werkomstandigheden zal de A5 of A6 beter passen. Dotted, spiraal of gestipt is ook mogelijk aangezien elke afbeelding mogelijk is.

Zet uw merk in de kijker en op het buo van uw klant.

Met het aanbieden van een bedrukt notitieboek kun je heel wat vertellen. De keuze van het ontwerp en materiaal bijvoorbeeld. Gebruik je trendy recyclepapier, dan laat je daarmee jouw betrokkenheid bij het milieu zien. Een glossy kaft verraadt jouw drang naar perfectie: allemaal stille wenken voor jouw klant die het profiel van je merk taxeert aan de hand van je relatiegeschenk. Op Zintuig.nl kunt je jouw inspiratie de vrije loop laten in het kiezen van een gepast notitieboekje en heb je de mogelijkheid je eigen logo te uploaden. Een slimme aanrader voor al je relatiegeschenken trouwens.

Een klassiek en tegelijk heel handig presentje

Ieder zichzelf respecterend bedrijf heeft vandaag een eigen website en is te vinden op allerlei social media. Een tastbaar object echter waarop uw logo prijkt en dat men in de hand kan nemen geeft, in tegenstelling tot die vluchtige media, een solide indruk en een soort van degelijke houvast. Uw bedrijf bestaat als het ware pas echt als het op enigerlei wijze ‘gewikt en gewogen’ kan worden. Afhankelijk van uw marktsegment en uw product kunt u kiezen voor een zakelijke en sobere agenda tot een speels en catchy notitieboekje. De mogelijkheden zijn legio: notitieboekjes lenen zich voor elk product en onderwerp.

Notitieboekjes bedrukken bij Zintuigen.nl: onbegrensde mogelijkheden

U maakt uw keuze, brengt eventueel uw eigen ontwerp aan en wij zorgen voor de rest. U hebt de keuze uit A4 schrijfblokken, A5 notitieboeken, een kubushouder met losse blaadjes; kortom, een design dat past bij het karakter van uw product. Voor de afwerking kiest u uit natuurmateriaal zoals kurk of hout. Wenst u een meer klassiek uiterlijk dan kunt u opteren voor kunstleer of geplastificeerd karton. Zintuigen.nl heeft een antwoord op al uw wensen . Hebt u vragen omtrent uw volgende relatiegeschenk, dan staan wij u graag bij met raad en daad.