• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Stropdassen
Stropdassen

Stropdas bedrukken

Wil je een stropdas als geschenk doen? Dat kan zeker! Een stropdas is een harstikke leuk geschenk voor je relaties of klanten. Bedrukt met jouw bedrijfslogo kan een stropdas op bijvoorbeeld een beurs dienen als herkenning voor de bezoekers. Bekijk hieronder het volledige aanbod en vindt de perfecte stropdas voor jouw onderneming. 

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Stropdassen laten bedrukken door Zintuig

Wil je een stropdas als geschenk geven? Dat kan zeker! Een stropdas is een geweldig cadeau voor je relaties of klanten. Ook voor je eigen personeel kan het een geweldige accessoire zijn die net dat beetje extra toevoegt. Met je bedrijfslogo erop bedrukt kan een stropdas op bijvoorbeeld een beurs dienen als herkenningspunt voor bezoekers. Op deze pagina vind je verschillende soorten stropdassen, studentendassen, bedrijfsdassen en clipdassen. Ongeacht je zoekopdracht, wij kunnen je gegarandeerd van dienst zijn. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we de stropdassen ingedeeld in verschillende series.

Welke stropdas kan ik laten bedrukken?

Omdat we zoveel verschillende series hebben, vind je hier zeker wat je zoekt. Bij ons vind je de volgende stropdassenseries:

JB400 serie

JB500 serie

JB600 serie

JB700 serie

JBC600 serie: Onze veiligheidsdassen (clipdassen)

JB1100 serie

JB5000 serie

JB6000 serie

JB7000 serie

JBL400 serie

JBL7000 serie

JBB400 serie: Onze bistrodassen(studentendassen)

JBCH600 serie: Onze chockers

Als je de perfecte stropdas heeft gevonden voor jouw relaties, dan kun je op de pagina snel de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kun je met een paar klikken het artikel bestellen. Bestel je liever telefonisch of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.