• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Klassiek
Klassiek

Laat je paraplu's voordelig bedrukken bij Zintuig.nl

Iedereen gebruikt wel eens een paraplu, dus waarom zou jij als bedrijf daar geen gebruik van maken? Door een bedrukte paraplu als relatiegeschenk te geven, bied je je relaties iets waardevols dat ze echt kunnen gebruiken. Bovendien zorgt het bedrukken van paraplu's ervoor dat jouw bedrijf zichtbaar is bij iedereen die op straat loopt. Een bedrukte paraplu is daarom een ideaal marketingmiddel en het bedrukken hoeft niet duur te zijn. Wij kunnen voor jou de paraplu's voordelig en zelfs in kleine oplages bedrukken!


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Laat jouw bedrijf schitteren tijdens een regenbui met een bedrukte paraplu!

Als je als bedrijf een echt bruikbaar geschenk wilt geven, waarom dan geen paraplu? Een met jouw logo bedrukte paraplu is een praktisch en bruikbaar geschenk voor je relaties, omdat ze droog blijven op weg naar hun bestemming. Met de vele regenachtige dagen in Nederland zal jouw bedrijfsparaplu regelmatig gebruikt worden, waardoor jouw bedrijf opvalt tijdens elke regenbui. Elke keer dat de paraplu gebruikt wordt, zullen je relaties aan jou herinnerd worden en dankbaar zijn voor de paraplu.

Onze collectie paraplu's die je kunt laten bedrukken

Alle paraplu's in ons assortiment kunnen bedrukt worden met jouw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. De paraplu's zijn van hoogwaardige kwaliteit en je kunt erop vertrouwen dat ze lang meegaan. Wij bieden paraplu's aan in veel verschillende kleuren, maten en materialen, en in verschillende prijsklassen, van voordelige tot meer luxe opties.

Het bedrukken van de paraplu

Je kunt al onze paraplu's geheel naar wens laten bedrukken. Ontwerp zelf je bedrukking zodat je een unieke paraplu hebt die niemand anders heeft. De bedrukking kan eenvoudig en voordelig, zelfs in kleine oplages. We gebruiken druktechnieken zoals zeefdruk, transferdruk en sublimatie, waardoor je ontwerp professioneel en duurzaam op de paraplu wordt aangebracht. Je ontvangt van ons een digitale drukproef, waarop je precies kunt zien hoe je logo of boodschap eruit zal zien op de paraplu. Pas na jouw goedkeuring starten we met het bedrukken.

Levertijden van de paraplu's

De bedrukte paraplu's worden snel geleverd, meestal tussen de 4 en 7 werkdagen na goedkeuring van de digitale drukproef. Onbedrukte paraplu's kunnen we nog sneller leveren, meestal binnen 1 tot 3 werkdagen. Heb je een strakke deadline? Neem dan contact op met ons team. We zullen alles in het werk stellen om jouw planning aan te passen en een geschikt alternatief te vinden als snellere levering niet mogelijk is.

Vergelijk bedrukte klassieke paraplu’s eenvoudig

Je kunt de prijzen van klassieke bedrukte paraplu’s gemakkelijk vergelijken met onze vergelijkingstool. Selecteer de paraplu's die je wilt vergelijken en bekijk de verschillen. Voor een meer gedetailleerde vergelijking kun je ook een vrijblijvende offerte aanvragen of een sample bestellen om de kwaliteit zelf te beoordelen. We raden aan om de voorwaarden voor samples goed door te nemen voordat je bestelt.