• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Relatiegeschenken voor vervoer*
Relatiegeschenken voor vervoer*

Merchandise voor op de weg.

Ben je een bedrijf die gerelateerd is aan de vervoerssector? Dan zijn deze relatiegeschenken voor vervoer echt iets voor jouw bedrijf. Hier vind en zie je alles dat in relatie is met vervoer. Van zadelhoezen tot truck sleutelhangers, hier kan je alles bedrukken en bestellen.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Merchandise voor de vervoers sector

Wil je je vervoer of reismerk een boost geven? Slimme weggeefacties voor vervoer kunnen echt het verschil maken. Ze maken je merk niet alleen bekender, maar bouwen ook een band op met zowel bestaande als nieuwe klanten. Stel je voor dat je toffe auto accessoires weggeeft, zoals zonneschermen met je logo erop. Perfect om je auto koel te houden, en tegelijkertijd rijdt iedereen rond met je merk in zicht. Of die leuke luchtverfrissers en stickers die je stijl overal laten zien.
 
En wat dacht je van automatten met je logo? Die liggen elke dag onder iemands voeten, waardoor je merk steeds gezien wordt. Sleutelhangers zijn ook een hit, zeker als ze iets extra's hebben, zoals een flessenopener. Handig én je blijft in de gedachten van je klanten.

Bedrukte Reisspullen

Deze weggeefacties voor vervoer zijn meer dan alleen een manier om je naam te verspreiden, het zijn handige gadgets die mensen elke dag gebruiken. Zo wordt je merk een deel van hun dagelijkse rit en bouw je aan een trouwe community.
 
  • USB-autolader: Klein ding, grote hulp. Ideaal om je gadgets onderweg op te laden, zonder dat het veel plek inneemt.
  • Reisbeker Warmer/Koeler: Blijft je koffie warm of je frisdrank koud houden, terwijl je onderweg bent. Super voor de lange ritten.
  • Draagbare Opvouwbare Paraplu: Lekker compact en met een uniek design, net alsof je het dak van je auto bij je draagt.

Promotie Geschenken voor Vervoer

Kies bedrukte reisspullen die echt passen bij wat je klanten nodig hebben of cool vinden. Met je logo erop, blijf je lekker hangen in hun hoofd.
 
Als je bij ons je bedrukte reisspullen voor vervoer haalt, laat je zien dat je nadenkt over wat echt handig is voor je klanten. Denk aan een veiligheidsvest. Super praktisch, en het laat zien dat je geeft om meer dan alleen zaken te doen. Met deze promotie geschenken voor vervoer bouw je aan echte connecties, waarbij je merk extra kracht krijgt door nuttig en relevant te zijn.