• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Golfballen bedrukken
Golfballen bedrukken

Bedrukte golfballen voor de zakelijke professional

Golfen is in het hoge en middensegment van de samenleving steeds meer een gewoonte geworden. Heerlijk ontspannen een balletje slaan en even sparren over ideëen die je hebt voor je onderneming met andere ondernemers, beter is er eigenlijk niet. Vaak zie je dan ook dat golfen belangrijk is voor een binnenhalen van een deal maar ook om een langdurige relatie aan te gaan met je klant. Als je golfballen laat bedrukken met jouw logo dan zorg je ervoor dat je bij al deze meetings en zakelijke uitjes herkent gaat worden. Ook is het leuk om de bedrukte golfballen aan je klant of mede ondernemer als promotiemateriaal of relatiegeschenk gratis mee te geven.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Golfballen personaliseren door met jouw logo of tekst te bedrukken

Hoe werkt het bedrukken van de golfballen eigenlijk? Het is eigenlijk heel simpel. We hebben namelijk een stappenplan voor je die bij elke bestelling hetzelfde is: 

  1. Kies een golfbal die je wilt bedrukken (of onbedrukt wil bestellen);
  2. Kies de kleur;
  3. Kies op welke plek je jouw logo wilt; 
  4. Kies het aantal golfballen;
  5. Geef aan wanneer je de golfballen geleverd wilt hebben;
  6. Plaats de bestelling!

Wanneer je de bestelling plaatst en ervoor kiest om de golfbal te bedrukken dan ontvangen we graag je logo zodat we weten wat we op de golfballen moeten drukken. Je ontvangt van ons dan een gratis digitale drukproef en wachten op jouw goedkeuring. Deze goedkeuring is voor ons belangrijk omdat we dan weten dat jij achter de bedrukking staat en hier gaan we ook direct mee aan de slag!

Bedrukte golfballen: Sla een buitengewone indruk op de baan

Golf is niet zomaar een sport; het is een sociale activiteit, een bedrijfsnetwerkgelegenheid en een kans om te ontspannen in de buitenlucht. Dus waarom niet een stap verder gaan en je merk, bedrijfslogo of persoonlijke boodschap laten schitteren op de green met bedrukte golfballen?

Waarom kiezen voor bedrukte golfballen?

Merkpromotie op de Golfbaan: Wanneer je je logo op golfballen drukt, maak je van de golfbaan je eigen marketingterrein. Elke keer dat je een bal slaat, breng je je merk onder de aandacht van medespelers en toeschouwers.

Professionele uitstraling: Bedrukte golfballen geven je een professionele uitstraling op de baan. Het toont aan dat je aandacht besteedt aan detail en kwaliteit, eigenschappen die niet alleen belangrijk zijn in golf, maar ook in zaken.

Cadeaus en Prijsuitreikingen: Aangepaste golfballen zijn geweldige geschenken voor golfliefhebbers. Je kunt ze gebruiken als prijzen voor golfwedstrijden, relatiegeschenken aan zakenpartners of als cadeau voor vrienden die van golf houden.

Teamidentificatie: In teamwedstrijden is het handig om je team te identificeren. Bedrukte golfballen met teamkleuren, logo's of namen kunnen helpen bij het onderscheiden van teams op de baan.

Feesten en Evenementen: Of je nu een golftoernooi, bedrijfsuitje of liefdadigheidsevenement organiseert, aangepaste golfballen kunnen een leuke en gedenkwaardige toevoeging zijn.


Het proces van het bestellen van bedrukte golfballen is eenvoudig. Kies eerst het type bal dat het beste past bij je spel en behoeften. Vervolgens kun je je bedrijfslogo, slogan, of een persoonlijke boodschap kiezen om op de ballen af te drukken. Gepersonaliseerde golfballen voegen een uniek element toe aan je spel en helpen je je passie voor golf te delen met anderen. Of het nu gaat om het promoten van je bedrijf of het maken van een statement op de baan, bedrukte golfballen zijn een slimme en stijlvolle keuze voor elke golfliefhebber. Dus sla die hole-in-one en laat je merk stralen op de fairway!