• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Agenda's en kalenders
Agenda's en kalenders

Agenda's en kalenders bedrukken bij Zintuig.nl

Hieronder vind je een overzicht van verschillende (bureau) agenda's en zak agenda's. Deze agenda's zijn hartstikke handig voor je relaties en je personeel. Ze zijn volledig te bedrukken aan de hand van je eigen wensen. Met deze zak en bureau agenda's met logo bedrukken kan je een onvergetelijke indruk maken. Bekijk hieronder snel het volledige aanbod.

Producten

Bureau agenda’s bij Zintuig.nl

Overal kom je wel een agenda tegen. Tegenwoordig vind je deze in allerlei formaten. Zo heb je traditionele zakagenda’s, agenda’s voor op het bureau, of zelfs digitale agenda’s die geïntegreerd zijn in een weerstation.

Agenda’s bedrukken

Bij Zintuig.nl kun je al deze agenda’s laten bedrukken volgens jouw wensen. Een bedrukte agenda zorgt ervoor dat de mensen die hem gebruiken steeds herinnerd worden aan jouw bedrijf. Op onze website kun je gemakkelijk berekenen wat het bedrukken van jouw agenda gaat kosten. Wij kunnen de agenda’s zowel bedrukt als onbedrukt aan je leveren.

Bureau agenda, zakagenda of hangende kalenders bedrukken?

Het is geen probleem. Je kent ze wel, die handige agenda’s die men aan de muur heeft hangen met een opdruk. In elke garage hangen ze, op elke koelkast en in elk kantoor. Ze zijn waanzinnig handig voor de vakantieplanning of andere agenda planningen. Bedrukt met jouw bedrijfsgegevens zijn ze een ideaal relatiegeschenk, een heel jaar lang. Of het nu een bureaukalender is of een zakagenda, het is een bruikbaar relatiegeschenk.

Bekijk ons assortiment kalenders, bureau agenda's en zakagenda's en bestel direct, of vraag een offerte aan.