• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Eten & natuur winnies
Eten & natuur winnies

Winnies voor uw promotie

Wilt u met uw promotie veel aandacht genereren? Kies dan voor Winnies als nieuw promotieartikel voor uw bedrijf. Deze Wuppie look-a-like beestjes zijn ideaal om uw bedrijf te promoten en worden altijd goed ontvangen door de mensen.  

Producten

Eten & natuur Winnies

De Winnies! wie kent deze look-a-like Wuppies niet. Deze leuke beestjes met plakvoetjes kunt u vanaf nu ook inzetten voor uw eigen promotie. De Winnies zijn er in ontzettend veel verschillende vormen en kleuren. In deze categorie Winnies vindt u verschillende soorten Winnies die gerelateerd zijn aan eten, drinken en de natuur. 

 

Bedrukken en bestellen

De Winnies bij Zintuig.nl kunnen allemaal bedrukt worden. De bedrukking vindt plaats op het lint van de Winnie. Door de bedrukking kunt u een boodschap over brengen aan uw doelgroep. De bedrukking op het lint kan volledig in full colour. De Winnies besteld u gemakkelijk via de website. Heeft u de perfecte Winnies gevonden, dan kunt u op de pagina eenvoudig bereken wat de kosten zijn bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Besteld u liever telefonisch of heeft u  nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

07-04-2017

 

********************************************************************************************************************

 

Winnies in de vorm van eten en natuur

De winnies zijn er in ontzettend veel vormen en kleuren. De winnies in deze categorie benadrukken eten en de natuur. Bedruk uw winnie met een leuke tekst en maak uw relaties blij. De winnie wordt al jaren heel erg goed verkocht. Kijk snel bij de afbeelding voor uw persoonlijk winnie.