• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Eten & natuur winnies
Eten & natuur winnies

Maak jouw promotie uniek met Winnies

Zoek je een manier om jouw promotie er echt uit te laten springen? Kies dan voor Winnies als het promotieartikel bij uitstek. Deze aandoenlijke beestjes, geïnspireerd door de bekende Wuppies, zijn de ideale manier om jouw bedrijf extra aandacht te geven en zijn bij iedereen geliefd.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Ontdek Winnies met een natuur- en eet thema

Heb je al kennisgemaakt met de Winnies? Deze schattige, Wuppie-achtige figuurtjes met kleefvoetjes kunnen nu jouw promotie een boost geven. Er is een breed scala aan vormen en kleuren verkrijgbaar. Specifiek in deze categorie vind je Winnies die gelinkt zijn aan thema's zoals eten, drinken en de natuur.

Eenvoudig personaliseren en bestellen

Je kunt alle Winnies laten personaliseren bij Zintuig.nl. De aanpassing gebeurt op het lint van de Winnie, waarmee je jouw unieke boodschap overbrengt aan je doelgroep. De bedrukking is in volledige full colour mogelijk. Het bestellen van jouw ideale Winnies is zo gepiept via onze site. Heb je je keuze gemaakt? Dan zie je meteen wat het je kost voor de hoeveelheid en bedrukking die je wenst. Liever even bellen of heb je nog vragen? Ons team staat klaar om je te helpen.

Winnies die smaken naar meer

Met een enorm aanbod aan Winnies, in allerlei vormen en kleuren, vind je hier vooral Winnies gerelateerd aan eten en de natuur. Personaliseer jouw Winnie met een leuke boodschap en tover een glimlach op het gezicht van je relaties. Al jaren zijn Winnies een favoriete keuze. Bekijk snel de afbeeldingen en selecteer jouw favoriete Winnie.