• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
USB sticks - hout, leer en metaal
USB sticks - hout, leer en metaal

Houten, leren en metalen USB sticks

Hieronder vindt u een assortiment aan luxe USB sticks. Deze USB sticks zijn nog steeds uitstekende relatiegeschenken. Met deze luxe USB sticks kunt u uw relaties een luxer geschenk geven. Voorzien van uw bedrijfslogo maakt u met deze USB sticks een onuitwisbare indruk. Bekijk hieronder snel het volledige aanbod en ontdek de mogelijkheden. 

Producten

Houten, leren en metalen USB sticks bij Zintuig relatiegeschenken

In deze categorie vindt u verschillende houten, leren en metalen USB sticks. Deze luxe en exclusieve USB sticks zijn speciaal geselecteerd door de specialisten van Zintuig om als exclusieve USB stick te dienen. USB sticks zijn nog steeds zeer gewaardeerde geschenken. Ze worden gebruikt om belangrijke documenten of andere computerbestanden op te bewaren en mee te nemen naar locaties.  


USB sticks als relatiegeschenken

USB sticks zijn uiterst geschikt als relatiegeschenk. USB sticks zijn handig in gebruik en makkelijk om mee te nemen. Het enige wat u hoeft te doen is, onthouden waar u uw USB sticks heeft neergelegd. Voor de rest spreekt het product voor zichzelf. Zintuig biedt u de mogelijkheid om uw USB sticks te bedrukken. Zo krijgt uw klant of relatie een nog betere ' feel'  met uw bedrijf. Versterk uw imago, bestel relatiegeschenken bij Zintuig!


Eenvoudig bestellen 

Als u de perfecte USB stick heeft gevonden voor uw relaties of personeel, dan kunt u op de pagina snel en eenvoudig de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.