• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Ecologische relatiegeschenken
Ecologische relatiegeschenken

Eco relatiegeschenken

Hieronder vindt je een groot aanbod aan verschillende ecologische en duurzame relatiegeschenken. Deze geschenken zijn ideaal voor je bedrijf als je jouw groene imago uit wilt bijdragen aan jou realties. Bekijk hieronder snel het volledige aanbod en vindt het perfecte geschenk voor jouw relaties. 


Producten

Eco relatiegeschenken

Is duurzaamheid een belangrijk aspect voor je bedrijf? Geef je om het milieu en hou je bij de aanschaf van producten daar rekening mee? Dan zijn de eco relatiegeschenken iets voor jou. Met ecologische relatiegeschenken geef jij aan je naasten een cadeau met een goed verhaal.

Waarom eco relatiegeschenken geven een goed idee is

Zoek je een echt bijzonder en trendy cadeau? Met eco relatiegeschenken zit je altijd goed. Laat de eco relatiegeschenken bedrukken met je logo en je bent onlosmakelijk verbonden met een duurzaam karakter. Een duurzaam relatiegeschenk geven aan je medewerkers of je klanten, is niet alleen goed voor je relatie, maar ook voor het milieu. Duurzame relatiegeschenken gaan langer mee en zijn vervaardigd van materialen die goed zijn voor het milieu. Een win-win situatie dus. Daarnaast geef je een goed signaal af bij je medewerkers, je partners of je klanten. Door het geven van een ecologische relatiegeschenk toon je aan dat je een man of vrouw bent van idealen en niet alleen geeft om je relaties, maar om de gehele wereld. Dat maakt  je betrouwbaarder, vriendelijker en empathischer. De soorten eco relatiegeschenken.

De mogelijkheden in eco relatiegeschenken zijn eindeloos. Met eco relatiegeschenken kun je alle kanten mee opgaan. Je kan kiezen voor eco gadgets die werken op wind energie of zonne energie. Daarmee bespaar je op langer termijn energie. Denk hierbij aan een oplader die werkt op zonne-energie. Tevens kun je kiezen uit ecologische relatiegeschenken die gemaakt zijn van duurzaam en / of biologisch materiaal. Denk hierbij aan bamboebekers, recyclebare schriften of pennen gemaakt van karton.

Het belang van relatiegeschenken geven

• Je herinnert je klanten aan je bestaan.

• Je zorgt voor een positieve herinnering aan jou bedrijf.

• Je verbetert de relatie tussen jou en de ontvanger.

• De ontvanger is toegankelijker om met je in zee te gaan

Het assortiment van Zintuig

Zintuig biedt een compleet assortiment aan ecologische, duurzame gadgets en relatiegeschenken. In ons volledige aanbod kun je diverse duurzame artikelen vinden. Zoals muismatten die zijn gemaakt van gerecycled materiaal (hergebruikte autobanden), pennen en schriften met recyclebare papier en karton en ecologische bekers. Bij Zintuig vindt is voor iedereen met een 'groene' visie het geschikte adres.

Eco relatiegeschenken bestellen

Wil je de eco relatiegeschenken bedrukken? Geef je bedrukking door en wij regelen het voor je. Bestel online je gewenste duurzame relatiegeschenken en ontvang snel je gadgets.

Opzoek naar een bijzonder en trendy relatiegeschenk? Met onze ecologische relatiegeschenk zit je altijd goed!

Houd je bedrijf zich bezig met het milieu? Dan wil je natuurlijk ook ecologische relatiegeschenken voor je relaties. Met ecologische relatiegeschenken geef jij je relaties een geschenk met een boodschap. Duurzame relatiegeschenken gaan langer mee en zijn vervaardigd van materialen die goed zijn voor het milieu. 

Het assortiment van ecologische relatiegeschenken

Wij hebben een groot assortiment met ecologische producten. Al onze ecologische artikelen zijn gemaakt van gerecycles materiaal. De mogelijkheden in ecologische producten is erg groot je kunt hiermee alle kanten op. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan opladers die op zonne energie of wind energie werken. Een klein deel uit ons assortiment:

Bedrukken van ecologische producten

Heb je een relatiegeschenk uit gekozen voor je relaties? Dan kun je deze nog helemaal laten personaliseren. Wij kunnen voor jou de gekozen geschenken ontwerpen en laten bedrukken. Zodra jij je bedrijfslogo of boodschap bij ons aanleverd maken wij voor je een digitale drukproef. Deze drukproef kun je nog iets laten aanpassen of goedkeuren. Pas bij goedkeuring van de drukproef zetten wij de drukkerij voor je aan het werk om zo min mogelijk het milieu te beschadigen.