• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Pennen - floating, vloeistof
Pennen - floating, vloeistof

De beroemde floating pennen bedrukken, jou afbeelding drijft in het water in de pen van links naar rechts

Hoe ziet dat er dan uit? Bij elke pen kun je aangeven hoe je het wilt. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld met jou logo! Zo een unieke pen is ideaal als relatiegeschenk, zo een pen zie je niet vaak in het dagelijkse leven, daarom is het leuk om zo een pen te geven als geschenk.

Jou logo kan in het drijvertje gezet worden, leuk toch? Los van de floating pennen bedrukken wij ook andere leuke pennen. Neem gerust een kijkje en voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. 

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Floating pennen bedrukken bij Zintuig

Floating pennen zijn vrij bijzonder. Dit komt door het drijvende element die in de pen is verwerkt. Dit drijvende evenement maakt van je pen een tijdverdrijf voor de meeste mensen. Ook is een floating pen veel origineler bedacht dan een normale bedrukte pen. Als men denkt aan een floating pen dan wordt ervan uitgegaan dat dit alleen om het bedrukken van de achtergrond gaat. Er komt echter nog veel meer bij kijken. Je kunt namelijk je floating pen geheel naar je eigen stijl ontwerpen.

De unieke Floating Pen valt op door zijn design en de bijzondere oliebasis vloeistof in de behuizing. Deze olie creëert een boeiend visueel effect, waarbij de floating pen lijkt te zweven. Het design omvat vier verschillende illustratieve elementen: het achterpaneel, de achtergrond, de drijver (het zwevende element), en een voorgrond. Het achterpaneel is ideaal voor het tonen van essentiële informatie zoals contactgegevens of bedrijfslogo's, wat de pen een uitstekende keuze maakt voor promotionele doeleinden.

Floating pen 

De achtergrond van de pen dient als de basislaag waarover de drijver beweegt. Dit element voegt een dynamisch en interactief aspect toe aan de pen. De drijver zelf kan worden ontworpen om achter of langs verschillende objecten in de voorgrond te bewegen. Dit creëert een boeiend visueel effect, zoals een auto die langs een verkeersbord rijdt.

Als extra optie is het mogelijk om tegen een meerprijs een 1 kleur bedrukking op het vat van de floating pen aan te brengen. Deze aanpassing biedt nog meer mogelijkheden voor personalisatie en merkpromotie. Klanten kunnen navraag doen naar deze optie voor verdere personalisatie.


Hoe ontwerp je de floating pen

De floating pen bestaat uit een normale huls aan de voorkant en aan de achterkant een doorzichtige huls met vloeistof. De doorzichtige huls met vloeistof is waar uw ontwerp in terecht zal komen. Je ontwerpt de floating pen door de volgende elementen te kiezen: 

  • Kies een achterpaneel
  • Kies een achtergrond
  • Kies een “floater” (het drijvende element)
  • Kies een voorgrond

Het plaatje hieronder geeft iets meer duidelijkheid over de keuze van uw ontwerp. Voor meer informatie over het ontwerpen van deze floating pen kun je ook het opmaakbestand bekijken. 

ontwerpen floating pen

Floating pennen prijsvergelijking

Je bent van plan om de floating pennen te ontwerpen en te bestellen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website. Zoals vermeld is deze offerte geheel vrijblijvend waardoor je dus nog nergens aan vast zit. Op deze manier kun je onze prijs met die van andere leveranciers vergelijken. Wij raden je aan om een offerte in verschillende hoeveelheden aan te vragen. De prijs kan namelijk variëren bij verschillende aantallen.