• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Badeendjes bedrukken
Badeendjes bedrukken

Kwaak kwaak kwaak, badeendjes met je logo erop!

Nou ja zeg, dat is echt super leuk, promotionele activiteiten ontplooien met je logo en een badeendje.

We bedrukken alle eendjes, of kunnen ze ook los leveren. 

Eendjes in alle soorten en maten, u roept, wij draaien!

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Zintuig's Bedrukte Badeendjes: Duik in Creatieve Branding met een Speelse Twist

Bij Zintuig begrijpen we dat effectieve branding zowel memorabel als uniek moet zijn. Wat kan er nu meer opvallend zijn dan onze charmante bedrukte badeendjes? Deze speelse items bieden een frisse en creatieve manier om jouw merk op de voorgrond te plaatsen.

Badeendjes die je merk tot leven brengen, Ongeacht de gelegenheid, onze bedrukte badeendjes zorgen gegarandeerd voor een glimlach:

Promotionele Evenementen: Op zoek naar dat ene speciale item dat zich onderscheidt van de rest? Laat een onuitwisbare indruk achter op beurzen of bedrijfsevenementen met deze bedrukte eendjes.

Relatiegeschenken: Geef iets unieks en hartverwarmends. Een bedrukt badeendje kan precies de juiste touch zijn voor een klant- of medewerkersgeschenk.

Themafeesten en Evenementen: Organiseer je een evenement rond een specifiek thema? Onze badeendjes kunnen op maat worden gemaakt om elk concept of idee te matchen.

Waarom Kiezen voor Zintuig’s Bedrukte Badeendjes?

Hun speelse karakter maakt dat deze eendjes gegarandeerd de aandacht trekken. Ideaal voor een merk dat op een luchtige manier opgemerkt wil worden. Ook onze afdruktechnologie zorgt ervoor dat jouw logo of boodschap scherp en levendig op elk badeendje verschijnt. We hebben van klassieke gele eendjes tot aangepaste ontwerpen die jouw bedrijfskleuren of thema's weerspiegelen, bij Zintuig zijn de mogelijkheden eindeloos.

Met Zintuig's bedrukte badeendjes voeg je niet alleen plezier toe aan je marketinginspanningen, maar zorg je ook voor blijvende herinneringen. Klaar om te duiken in de wereld van creatieve branding?

Ontmoet Onze Bijzondere bedrukte badeendjes

Mr. Professional: Perfect voor zakelijke evenementen of als relatiegeschenk. Met zijn nette outfit en aktetas is deze eend de belichaming van professionaliteit, met een knipoog.

Mevrouw Zomer: Een badeendje met een zonnehoed en zonnebril, ideaal voor zomerevenementen, vakantiepromoties of reisbureaus.

Kapitein Eend: Met zijn schippershoed is dit het perfecte geschenk voor nautische evenementen, bootshows of als leuke giveaway voor cruisemaatschappijen.

Dr. Quack: Een badeendje in een doktersjas. Perfect voor medische conferenties, ziekenhuisevenementen of als dankjewel voor zorgpersoneel.

Bruid & Bruidegom Eendjes: Voor bruiloftsevenementen, jubilea of als een uniek geschenk voor pasgetrouwde stellen.

En dit is slechts een voorproefje! Met zoveel modellen om uit te kiezen, is er altijd een badeendje te bedrukken dat perfect past bij de sfeer en boodschap die je wilt overbrengen

Check hier de klassieker, badeendje kwak