• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Opvouwbare tassen
Opvouwbare tassen

Goedkoop opvouwbare boodschappentassen bedrukken bij Zintuig.nl

Die kleine handige tasjes, je kent ze wel...

Hier je opvouwbare boodschappentassen personaliseren en duizenden andere reclameartikelen met jouw logo bedrukken. Ons assortiment heeft altijd een bedrukte tas die bij je past. Onze tassen zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee. Vraag een offerte aan voor grotere aantallen en ontvang snel een scherpe prijs.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Welke opvouwbare boodschappentassen kan ik bedrukken?

Voor alle soorten opvouwbare boodschappentassen kun je terecht op Zintuig.nl. We hebben bijvoorbeeld non-woven tassen, elegante tassen, een congrestas en nog veel meer. Ieder relatiegeschenk op onze site kunnen wij tegen een aantrekkelijke prijs voorzien van je logo, bedrijfsnaam of slogan. Opvouwbare boodschappentassen kunnen bedrukt worden op de voorkant en op de achterkant. Benieuwd hoe een opvouwbare boodschappentas eruitziet met jouw logo?  Vraag dan een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio! 

Hoe kan ik opvouwbare boodschappentassen bedrukken?

Je kiest als eerste welke opvouwbare tas je wil hebben, dan bepaal je of je hem wil bedrukken of niet, het aantal kies je en stuur je je bedrukking op. Wij sturen je per mail dan een proefdruk op en als er nog onduidelijkheden zijn dan wordt dat ook gecommuniceerd. Zodra je de proefdruk hebt bekeken en je er tevreden mee bent, kun je deze goedkeuren. Dan krijg je een bestelbevestiging en kan er betaald worden. Als de betaling binnen is gaan wij als de bliksem voor je aan de slag om de levering zo snel mogelijk te maken. In overleg kan er een spoedlevering gedaan worden en dan heb je het binnen enkele dagen al geleverd gekregen. Perfect dus!

Waarom opvouwbare boodschappentassen bedrukken?

Opvouwbare boodschappentassen zijn niet alleen handig omdat ze herbruikbaar zijn en gemakkelijk kunnen worden meegenomen vanwege hun opvouwbare eigenschappen, maar ze bieden ook een geweldige kans om je merk te promoten. Door je merknaam of logo op deze tassen te bedrukken, kun je jouw bedrijf op een leuke manier laten zien aan klanten en zakenpartners. Wanneer mensen deze tassen gebruiken in het dagelijks leven, kunnen ze anderen laten zien welk merk ze ondersteunen.

Bestel online jouw bedrukte opvouwbare boodschappentassen!

Bij Zintuig kun je jouw opvouwbare boodschappentassen bedrukken voor een goede prijs en daarbij de perfecte service krijgen. Als je vragen hebt of er zijn onduidelijkheden dan kun je altijd bij ons terecht zodat we je op de best mogelijke manier kunnen informeren over alles wat je wil weten zodat alles duidelijk is en dan kunnen we beginnen met het proces. Koop goedkope, leuke opvouwbare boodschappentassen en laat deze bedrukken met je eigen logo..

Stuur gerust een mail als er nog vragen zijn naar sales@zintuig.nl of bel naar +31(0)35-6956000.