• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Laptoptassen
Laptoptassen

Laptoptassen bedrukken met opdruk van je logo of tekst?

Als onze laptoptassen in ons assortiment kunnen worden bedrukt met jouw eigen bedrijfslogo of persoonlijke boodschap. Wij kunnen de laptoptassen in enkele kleur en in meerdere kleuren bedrukken. De meest voorkomende druktechnieken die wij gebruiken voor de laptoptassen zijn Zeefdruk en Transferdruk.

Producten

Een bedrukte laptoptas als luxe relatiegeschenk voor uw zakelijke relaties!

Laptoptassen zijn luxe relatiegeschenken voor zakelijke relaties. Natuurlijk kunt u ook uw werknemers en collega’s verassen met een nieuwe laptoptas bedrukt met uw bedrijfslogo. Het geven van een laptoptas als relatiegeschenk zorgt ervoor dat u gezien wordt op veel verschillende locaties. Zo is bijvoorbeeld flex werken steeds populairder geworden, maar ook sales managers die op veel verschillende locaties komen zorgen ervoor dat uw bedrijfslogo veel gezien wordt. Studenten kunnen ook worden getarget in de marketingstrategie van uw onderneming. Alle studenten hebben wel een laptop die meegenomen moet worden. De laptop moet natuurlijk wel in een goede en stevige tas worden vervoerd. Studenten komen op veel verschillende locaties en reizen vaak met het openbaar vervoer hierdoor komt uw bedrijfslogo veel in beeld bij potentiele klanten. 

Het aanbod van verschillende laptoptassen

Om het voor u makkelijker te maken om een keuze te kunnen maken hebben wij een beperkt aanbod van laptoptassen. Wij hebben verschillende maten, materialen en kleuren hierdoor zit er altijd wel een laptoptas voor u tussen. De meeste laptoptassen zijn gemaakt van polyester en zijn van hoge kwaliteit. De laptoptassen die wij voor u hebben geselecteerd in ons assortiment zijn:

  • Laptop of tablet hoes
  • Rugzakken
  • Schoudertas
  • Trolley’s 

In ons assortiment hebben wij laptoptassen in verschillende prijsklasses hierdoor kunt u altijd wel een laptoptas vinden die bij uw bedrijf past. De laptoptassen kunnen ook besteld worden in kleine oplages. 

Het laten bedrukken van de laptoptassen

Wilt u vooraf weten hoe de bedrukking op de laptoptas eruit komt te zien is dat geen probleem. Wij kunnen voor u een digitale drukproef maken waardoor u kunt bekijken hoe uw bedrijfslogo op de laptoptas wordt bedrukt. Als u nog iets wilt wijzigen aan de drukproef is dat ook mogelijk. 

Wij leveren onbedrukte laptoptassen al binnen 5 werkdagen en bedrukte laptoptassen kunnen al binnen 14 werkdagen na goedkeuring van de digitale drukproef bij u worden geleverd. 

Heeft u spoed met de levering? Geef dan aan onze medewerkers de deadline door en dan kijken wij of het mogelijk is om sneller te leveren en anders zoeken wij samen naar een optie die wel sneller geleverd kan worden.

11-05-2018

****************************************************************************

Laptoptassen kopen en bedrukken bij Zintuig.nl

Een laptoptas kan voor veel verschillende materialen gebruikt worden maar er is maar 1 apparaat waarvoor de laptoptas echt gemaakt is. Het gaat hier natuurlijk om de laptop en dat maakt de laptoptas ook meteen een mooi zakelijk relatiegeschenk. Waarom? Omdat veel werknemers van een bedrijf, van manager tot kantoorpersoneel, gebruik maakt van een laptop. Veel laptoptassen ziet men echter nog niet op de werkvloer en dat is natuurlijk opvallend. Als bedrijf kunt u voor twee verschillende redenen een laptoptas bedrukken. U kunt een laptoptas bedrukken als relatiegeschenken of als weggever voor het personeel. Beide redenen zijn ideaal voor het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Goedkoop laptoptassen laten bedrukken

Voor u geld natuurlijk alleen de prijs en dat snappen wij bij Zintuig helemaal. Zintuig is ook om deze reden dan ook gecertificeerd met de beste deal garantie. Doordat Zintuig een goede samenwerking heeft tussen haar magazijn en haar drukkerij kunnen wij altijd de beste deal garanderen. Wilt u ontdekken hoe goedkoop u de laptoptassen kunt bedrukken? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of reken de prijs voor het bedrukken van de laptoptassen zelf uit. Een offerte is geheel vrijblijvend waardoor u na de aanvraag nog helemaal nergens aan vast zit. Zo kunt u de prijs voor het bedrukken van de laptoptas nog vergelijken met andere leveranciers. 

Bedrukte laptoptassen snel geleverd

Zoals eerder besproken is werken onze drukkerij en magazijn heel nauw samen. Dit heeft effect op de prijs voor het bedrukken van de tassen maar ook op de levertijd. Veel van onze laptoptassen kunnen snel bedrukt en geleverd worden. Dit is voor u natuurlijk ideaal als u een spoed bestelling heeft. U kunt namelijk sommige laptoptassen binnen 2 werkdagen geleverd krijgen, mits u deze onbedrukt laat. Voor bedrukte laptoptassen geld een minimale levertijd van 5 werkdagen. Mocht u haast hebben bij uw bestelling kunt u zowel voor onbedrukte als bedrukte laptoptassen een spoedlevering aanvragen. Al deze voorwaarde gelden alleen als de laptoptas in voorraad is.