• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
EHBO sets
EHBO sets

EHBO sets bedrukken, dat is handig!

Altijd goed om je logo te verbinden aan een fijn moment, dus besef je dat een EHBO setje altijd fijn is om bij de hand te hebben! Maar jammer dat hij nodig is.... dat dan weer wel.

Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Producten

EHBO set bedrukken

Een EHBO set hoort in iedere onderneming aanwezig te zijn. Het toont aan dat je geeft om de veiligheid en het leven van jezelf, je klanten en jouw personeel. Een EHBO set kopen is met andere woorden een must voor iedere onderneming. Ook het geven van een EHBO set als relatiegeschenk wordt steeds populairder: het toont aan dat je geeft om de veiligheid en het leven van jouw klant, leverancier of partner. Klassieke relatiegeschenken raken steeds meer uit den boze. Men kiest steeds vaker voor unieke relatiegeschenken zoals EHBO sets, men laat ze bovendien ook steeds vaker bedrukken. Ontdek de voordelen van EHBO laten bedrukken. 

 EHBO setjes en het laten bedrukken, dat kan!

Een EHBO set is klein, compact en altijd handig bij kleine wondjes of gebeurlijke ongevallen. Iedereen is eigenlijk blij er een te krijgen en meestal gaan ze lange tijd mee. Door de EHBO set te laten bedrukken herinnert u de ontvanger met andere woorden gedurende lange tijd aan uw onderneming. Is dat uiteindelijk onrechtstreeks ook niet een beetje het doel van een relatiegeschenk? Bedrukken kan aan de hand van een tampondruk of een transferdruk. Vooral wanneer u werkzaam bent in de zorgsector is het promotioneel een heel uitstekend relatiegeschenk.

  

EHBO set kopen

Er zijn verschillende soorten EHBO sets beschikbaar bij Zintuig.nl . Wij geven voor u de twee meest populaire EHBO sets uit het assortiment weer.


Mini EHBO set rood

Deze EHBO set is echt mini, maar des te handiger omdat het overal opbergbaar is. Het is voorzien van een rode etui met riemluis met daarin pleisters, verband, steriele doekjes, een pincet en een schaartje. Ideaal voor de kleine wondjes en verzorgingen. Moderne EHBO set

Dit is een moderne versie van de klassieke EHBO set. Het oogt niet enkel strak en modern, maar is bovendien ook voorzien van maar liefst 3 verbandrollen, 5 zelfklevende verbanden, 6 wattenstaafjes, 2 schoonmaakdoekjes, een rol plakband en een rol watten. Bedrukt of onbedrukt EHBO set bestellen

Bij Zintuig.nl kunt u zowel bedrukte als onbedrukte EHBO sets kopen. U krijgt de beste prijs garantie bij elke groothandelbestelling. Met supersnelle levertijden, 99,9% tevredenheidsgarantie en bijna 20 jaar ervaring kan je niet anders dan tevreden zijn.

12-10-2016