• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Metalen aanstekers
Metalen aanstekers

Metalen aanstekers graveren?

Van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

Graveer u metalen aansteker voor promotiedoeleinden

U heeft een netwerkfeestje georganiseerd waar veel van uw contacten en relaties naartoe komen. Het is attent om de gasten aan het eind van het feest een kleinigheid mee te geven. Buiten de visitekaartjes die tijdens zo´n gelegenheid worden uitgewisseld, is het een leuk idee een met uw logo bedrukte metalen aansteker cadeau te geven. U slaat dan twee vliegen in één klap. U laat uw waardering blijken aan uw zakenrelaties en u maakt tegelijkertijd op een originele manier reclame voor uw bedrijf. Men zal uw bedrijf niet snel vergeten want iedere keer dat de aansteker gebruikt wordt, ziet men het gedrukte logo van uw bedrijf. 


Ruime collectie metalen aanstekers om te graveren

In de collectie metalen bedrukte aanstekers heeft u uitgebreide keus. In de online webshop kunt u elektronische metalen aanstekers vinden in heldere, vrolijke kleuren. U kunt uw aansteker combineren in de kleur van uw pak of outfit. Er is een chique elektronische metalen aansteker met een zilver luxe design die navulbaar op gas is. Verder zijn er platte aanstekers, barbecue aanstekers, kaarsenaanstekers, staafaanstekers, wegwerpaanstekers en aanstekers met een LED-lampje.

Voor studenten en vakantievierders kunt u in de webwinkel bedrukte metalen aanstekers met een flessenopener bestellen. Voortaan hoeft men niet meer in blinde paniek op zoek naar de flessenopener. Met de metalen bedrukte aansteker heeft u een flessenopener en een vuurtje in één. Zet de barbecue maar vast klaar.


Veiligheid van bedrukte metalen aanstekers

Alle aanstekers in onze winkel voldoen aan de Europese wetgeving EN13869 aangaande kindveiligheid van aanstekers. De bedrukte metalen aanstekers zijn van hoogwaardige kwaliteit, gaan niet snel stuk en kunnen tegen een stootje. Wel is het aan te raden aanstekers buiten het bereik van kinderen op te bergen.

Bedrukte metalen aanstekers zijn voordelig aan te schaffen

Bedrukte metalen aanstekers zijn een uitstekend persoonlijk relatiegeschenk voor uw personeel en zakenrelaties. Bovendien zijn de bedrukte aanstekers makkelijk in grote getale te bestellen voor een redelijke prijs. Wees creatief, ontwerp uw eigen bedrukte metalen aansteker en kies op de website alvast het ontwerp en de kleur uit die bij uw bedrijf past. Bedrukte metalen aanstekers zijn een praktisch, voordelig cadeau dat ieder bedrijf in voorraad zou moeten hebben. 

Bent u op zoek naar goedkope aanstekers om te bedrukken? Bekijk dan ons assortiment goedkope aanstekers bedrukken.