• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
USB sticks - felle kleuren
USB sticks - felle kleuren

USB sticks met felle kleuren bedrukken?

Wil jij een toffe usb-stick waar je veel kleuren opties kan kiezen? Dan ben jij hier bij het juiste adres. Wij hebben gepersonaliseerde usb-sticks met vele kleuren. Heb jij een ontwerp wat jij wilt laten bedrukken op de usb stick, dan kun jij gerust je ontwerp doorsturen naar ons.

Wij maken gratis een digitaal ontwerp naar wens. Naast onze bedrukbare goedkope USB sticks, bedrukken wij ook leuke USB hubs

Producten

Uw logo op een USB? Daar trekt u aandacht mee!

Een goede relatie met zakenpartners en/ of uw werknemers is erg belangrijk voor uw bedrijf en wij begrijpen dat. Bij ons kunt u terecht voor unieke relatiegeschenken met uw eigen logo. Wie houdt er nou niet van een presentje en vooral als het ook nuttig en bruikbaar is? Juist nu in het digitale tijdperk waarin wij leven is een memory stick een erg belangrijke gadget voor werknemers, maar ook voor fotografen, studenten en scholieren. Al ons werk moet tegenwoordig digitaal aangeleverd worden en wat is nu handiger dan een mooie USB stick om al die belangrijke informatie in op te slaan? Door het kleine formaat is het praktisch en…zo komt uw logo of bedrijfsnaam elke keer tevoorschijn bij gebruik! Ideaal dus.

Wilt u ook deze prachtige bedrukte USB sticks met uw eigen ontwerp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Onze USB sticks


Bij promotie is het van groot belang dat de huisstijl van uw bedrijf goed terug te zien is in de relatiegeschenken. Wij hebben dan ook een groot assortiment USB sticks in verschillende vormen, maten en kleuren. Zo kunt u altijd een mooie USB stick vinden die past bij de uitstraling van uw bedrijf. Zo hebben we strakke USB sticks in Credit Card vorm, met full color bedrukking. Erg handig door de vorm en het formaat waardoor de stick gemakkelijk is mee te nemen en dus veelvuldig te gebruiken. Bent u meer op zoek naar een speelser design dan is de Keyflash USB wellicht iets voor u. Deze memorystick in de vorm van een sleutel is in verschillende vrolijke kleuren te bestellen. Naast deze twee designs kunt u op onze website nog vele andere soorten terugvinden. 

 

Uw eigen logo of bedrijfsnaam bedrukt op de USB sticks


De USB sticks kunnen voorzien worden van uw eigen logo of bedrijfsnaam. Wij beheersen verschillende druktechnieken en zullen dan ook samen met u kijken naar de mogelijkheden en wat het beste bij uw organisatie past. Zo kunnen de sticks Full Color bedrukt worden, dan heeft u een prachtig en doeltreffend promotieartikel! 


Bedruk uw USB sticks direct!


Verblijd uw klanten, relaties, werknemers of studenten met een mooie en handige USB stick met uw eigen logo. Voordelig, snel en betrouwbaar.

Kijk gauw op USB sticks bedrukken voor ons brede assortiment en bestel direct!