• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Beauty cases & toilettassen
Beauty cases & toilettassen

Met uw logo bedrukte toilettassen, dat is nog eens handige promotie!

Want de toilettas is altijd in beeld, altijd handig en duidelijk aanwezig op vakantie, onderweg en in de badkamer. Een link met uw logo is snel gemaakt als u een product of dienst aanbied in de beauty of care industrie. Toilettasjes bedrukken wij sinds 1999, gegarandeerde ervaring dus. Een ruim aanbod, kwaliteit, service en de beste prijs, dat is ons voorstel aan u!

Producten

Toilettassen bedrukken


Op een unieke manier reclame maken? Laat toilettassen bedrukken

Wilt u reclame maken voor uw bedrijf, maar voelt u niets voor het inzetten van standaard communicatiemiddelen als posters en flyers? Dan zijn er ook hele andere manieren om reclame te maken voor uw bedrijf. Een goede manier om uw bedrijf op de kaart te zetten, is door bepaalde producten te laten bedrukken. Denk hierbij aan kledingstukken als t-shirts en truien, maar ook aan producten als toilettassen. Meer over het bedrukken van toilettassen, leest u op deze pagina. 


Bedrukte toilettassen: een uniek promotiemiddel

Iedere Nederlander heeft wel een of meerdere toilettassen in huis. Sommige mensen maken dagelijks gebruik van hun toilettas, maar de meeste mensen doen dit enkel als ze van huis gaan met hun toiletspullen. Gaat u op vakantie, dan neemt u vrijwel altijd een toilettas mee om uw toiletspullen eenvoudig en goed op te bergen. Door een reclameboodschap op toilettassen te laten drukken, kunt u dit praktische product inzetten als promotiemiddel. 


Een groot voordeel van het inzetten van bedrukte toilettassen om reclame te maken, is het feit dat dit promotiemiddel uniek is. Veel mensen hebben nog nooit een bedrukte toilettas gezien en hierdoor valt uw communicatiemiddel extra op. Een belangrijk pluspunt van toilettassen bedrukken, aangezien u hierdoor meer bereik heeft met uw campagne. 


Toilettassen bedrukken: een leuk cadeau om weg te geven

Toilettassen met opdruk zijn leuk om weg te geven. Het gaat om een praktisch cadeau, dat veel mensen maar al te leuk vinden om te krijgen. Dit betekent dat u niet alleen op unieke wijze reclame kunt maken met uw toilettassen met opdruk, maar dat u uw (potentiële) klanten ook kunt verrassen met een leuk cadeau. 


U kunt er ook voor kiezen om uw toilettassen met opdruk weg te geven aan uw medewerkers. Zo kunt u uw medewerkers niet alleen verrassen met een leuk cadeau, maar ook op een subtiele manier reclame maken. Niet zo zeer onder uw medewerkers zelf, maar voornamelijk onder de omgeving van uw medewerkers. Nemen uw medewerkers de bedrukte toilettassen mee op vakantie, dan komen er veel mensen mee in aanraking en hier kunt u van profiteren. 


De mogelijkheden van toilettassen laten bedrukken

Bij het bedrukken van toilettassen kunt u helemaal zelf kiezen welke toilettassen u wil laten bedrukken en welke tekst of afbeelding er op de tassen moet komen te staan. U kunt bijvoorbeeld een vrij eenvoudige toilettas laten bedrukken met het logo van uw bedrijf, maar u kunt ook een opvallende toilettas uitkiezen en deze laten bedrukken met een uitgebreide reclameboodschap.


Benieuwd naar ons aanbod toilettassen die u eenvoudig en snel online kunt laten bedrukken? Check dan onze  >> bedrukte toilettassen op de website <<