• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Stropdassen
Stropdassen

Stropdas bedrukken

Wil je een stropdas als geschenk doen? Dat kan zeker! Een stropdas is een harstikke leuk geschenk voor je relaties of klanten. Bedrukt met jouw bedrijfslogo kan een stropdas op bijvoorbeeld een beurs dienen als herkenning voor de bezoekers. Bekijk hieronder het volledige aanbod en vindt de perfecte stropdas voor jouw onderneming. 

Producten

Stropdassen laat u door zintuig bedrukken.

Een stropdas als geschenk doen? Dat kan zeker! Een stropdas is een harstikke leuk geschenk voor uw relaties of klanten. Maar ook voor uw eigen personeel kan dit een geweldige accessoire zijn die net iets extra’s toevoegt. Bedrukt met uw bedrijfslogo kan een stropdas op bijvoorbeeld een beurs dienen als herkenning voor de bezoekers. Op deze pagina vindt u allerlei verschillende stropdassen, studentendassen, bedrijfsdassen en clipdassen. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat ongeacht uw zoekopdracht wij u goed van dienst kunnen zijn. We hebben het assortiment voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt door de stropdassen in verschillende series in te delen.


Welke stropdas kan ik bedrukken?

Doordat we zo veel verschillende series hebben weten wij zeker dat u vindt wat u zoek. Bij ons vind je de volgende stropdassenseries: (voor meer informatie klik op de serie)

 

JB400 serie

JB500 serie

JB600 serie

JB700 serie

JBC600 serie: Onze veiligheidsdassen (clipdassen)

JB1100 serie

JB5000 serie

JB6000 serie

JB7000 serie

JBL400 serie

JBL7000 serie

JBB400 serie: Onze bistrodassen(studentendassen)

JBCH600 serie: Onze chockers


Als u de perfecte stropdas heeft gevonden voor uw relaties, dan kunt u op de pagina snel de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.