• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Handige sleutelhangers
Handige sleutelhangers

Sleutelhangers bedrukken

Hieronder vind je een groot assortiment aan verschillende sleutelhangers. Deze sleutelhangers zijn altijd leuk voor je bedrijfspromotie. Bekijk snel het volledige assortiment hieronder en ontdek de mogelijkheden. 

Producten

Handige sleutelhanger bij Zintuig relatiegeschenken


Bent u op zoek naar een handige sleutelhanger dan heeft Zintuig het perfecte relatiegeschenk voor u! Op deze pagina vindt u een handige sleutelhanger in de vorm van een flesopener of bijvoorbeeld een veiligheidsvest. Aan de handige sleutelhanger zit altijd een leuke twist. De diversiteit is enorm. Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Wij adviseren u om rustig te kijken naar de afbeeldingen.


Een handige sleutelhanger met je logo of tekst

De handige sleutelhanger kan altijd bedrukt worden met een logo of een tekst. Bedrukking is nooit een probleem maar wees gerust als u liever geen opdruk wilt. Bedrukking is namelijk niet verplicht. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten handige sleutelhangers om op te noemen. Houd u van kleur? Naast de productinformatie kunt op een kleur drukken, zodat u meteen een idee heeft hoe het product er in uw kleur naar keuze uit komt te zien.