• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Kerstpakketten
Kerstpakketten

Kerstpakketten als relatiegeschenk aan het einde van het jaar.

Kerstpakketten zijn natuurlijk het bekenste eindejaarsgeschenk in Nederland. Veel werkgevers kiezen ervoor om een kerstpakket cadeau te doen aan hun personeel omdat dit vaak de vele verschillende smaken van de werknemers aanspreekt. Een mening over kerstpakketten is dat dit vaak niet erg originele relatiegeschenken zijn maar niets is minder waar!

Luxe kerstpakketten als origineel eindejaarsgeschenk

Naast dat er goedkope kerstpakketten zijn kun je er ook voor kiezen om iets meer te betalen voor een origineel en luxe kerspakket. Op deze manier zorg je als bedrijf toch voor een verrast en verbaast gezicht bij jouw personeel. Zo kun je kiezen voor een geheel italiaans kerstpakket in een mooie goud-zwarte look of juist een luxe bierpakket waar men lekkerste biertjes van Nederland kan druken. Op zoek naar een kerstpakket voor vrouwen? Dan staan onze experts voor je klaar!

Producten

Eindejaarsgeschenken nodig? Kies een kerstpakket van Zintuig!

Als de kerst komt en sinterklaas uit het land is wordt het voor bedrijven weer een uitdaging om een leuk en origineel eindejaarsgeschenk te geven aan haar personeel. Naast dat het een leuk en origineel idee als relatiegeschenk moet zijn is het ook nog eens belangrijk dat het een luxe eindejaarsgeschenk is. Het moet een "wauw" gevoel geven aan je werknemers en dat is natuurlijk niet makkelijk maar Zintuig kan je helpen. Wij hebben een grote variatie aan verschillende kerstpakketten. 

Goedkope kerstpakketten, van italiaans tot goud-zwart!

De luxe kerstpakketten van Zintuig zijn ook nog eens heel goedkoop. Dit houd in dat je bij ons altijd voor de laagste prijs een grote oplage kerstpakketten kan kopen. Zo is het dus hoe meer je inkoopt, hoe beter. Zo zorg je ervoor dat je goedkope kerstpakketten hebt en daarnaast ook zeer tevreden personeel.