• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Kerstballen bedrukt
Kerstballen bedrukt

Kerstballen bedrukken met je logo dat gaat jaren mee!?

Wij hebben kerstballen van verschillende materialen, kleuren en formaten in ons assortiment. Alle kerstballen zijn bijna allemaal rondom te bedrukken in 1 of meerdere kleuren. De kerstballen die wij hebben zijn tussen de 6 en de 10cm. De meest voorkomende kleuren voor kerstballen zijn rood, goud en zilver maar wij hebben in 46 verschillende kleuren waar je uit kan kiezen waardoor er altijd een kleur is die bij je past! Je kan bij ons voor een plastic of een glazen kerstbal kiezen.

Producten

Een origineel kerstgeschenk voor uw relaties? Wat dacht u van een gepersonaliseerde kerstbal!Het bedenken van een origineel geschenk voor de feestdagen ieder jaar is niet gemakkelijk. U wilt toch ieder jaar iets speciaals en persoonlijks geven aan uw relaties. Veel bedrijven geven hun relaties kleine geschenkjes of pakketten met daarin wat lekkers voor bij de wijn bijvoorbeeld. Dus deze ideeën niet echt origineel meer. Heeft u er al wel een aan gedacht om kerstballen te laten bedrukken? Kerstballen bedrukt met logo of met een persoonlijke boodschap naar uw relaties is een uniek geschenk. Niemand anders zal deze kerstballen hebben omdat u ze zelf helemaal heeft ontworpen. Niet alleen voor uw relaties is een bedrukte kerstbal een leuk geschenk maar ook voor op het kantoor om uw bedrijfsboom mee te versieren. Zo kunt de door u ontworpen kerstvallen voor meerdere doeleindes gebruiken. 

 

De kerstballen bedrukken:

U kunt de door u gekozen kerstballen geheel naar eigen wens ontwerpen met uw logo of met een persoonlijke boodschap. U kunt zelfs een kerstbal met foto erop laten maken. U kunt zo creatief zijn als u wil met het ontwerpen van de kerstballen. Wij kunnen de meeste kerstballen rondom in 1 of meerdere kleuren bedrukken. Het is voor ons van belang dat u precies aan ons doorgeeft wat u op de kerstbal wil laten bedrukken. Wij sturen u na bestelling een digitale drukproef zodat u exact kunt zien hoe uw gepersonaliseerde kerstbal eruit komt te zien. Het bedrukken van de kerstballen begint pas als er een akkoord is op de digitale drukproef. 

 

Levering van de door uw ontworpen kerstballen

De levertijd van de kerstballen is 10 tot 15 werkdagen na goedkeuring van de digitale drukproef. Wij kunnen de kerstballen versturen in doosjes met 1, 2, 4 of 6 kerstballen. 

Heeft u een spoedbestelling? U kunt dan aan ons de deadline doorgeven en dan kunnen wij kijken of het mogelijk is om de planning aan te passen. Is het niet mogelijk om de planning van de door u gekozen kerstbal aan te passen, dan zoeken wij samen naar een alternatief die wil voor uw deadline geleverd kan worden. 

 

 

Originele kerstballen bedrukken inclusief een kerstverpakking


Pepernoten zijn inmiddels het hele jaar door te verkrijgen. Het is nog geen kerst maar veel bedrijven houden zich nu al bezig met inkoop van originele kerstballen. Tien jaar geleden werden er pas in de laatste maand van het jaar kerstballen aangeboden. Tegenwoordig zien steeds meer (web)winkels de aantrekkingskracht van kerstballen in. Het is een enorme ‘boost’ voor de verkoopcijfers. Misschien zijn de kerstballen over vijf jaar het hele jaar door verkrijgbaar.

 

kerstbal met veerpakking

 

Tips voor leuke kerstballen


Stel eerst een budget vast. Wijk niet af van dit budget. Er zijn genoeg kerstballen en bij ieder budget zijn originele en kwalitatieve kerstballen te vinden. Schroom dus niet om op uw strepen te staan als u ver boven dit budget uitkomt. Er zijn diverse kerstballen in het assortiment aanwezig. Kies voor een kleur die bij uw bedrijf of uw doelgroep past. Op die manier zal uw relatiegeschenk aansluiten op het verwachtingspatroon van de doelgroep. Enige vorm van verdieping in de doelgroep is dus essentieel. Het is altijd mogelijk om de kerstballen te voorzien van een verpakking. Er zijn vier verschillende verpakkingen.

 

 

Diesel kerstballen als relatiegeschenk


Het bestellen van een kerstbal is steeds eenvoudiger. De online webshop bereidt zich nu al voor op de aankomende drukke maanden. Kerstballen en kerstpakketten zijn de relatiegeschenken die veel worden verkocht. De afgelopen jaren hebben bedrijven als Diesel kerstballen bij Zintuig besteld. Zo ziet u... Ook succesvolle ondernemingen gebruiken relatiegeschenken

 

 

Dielel kerstbal