• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Kaarsen, sfeerkaarsen en standaards
Kaarsen, sfeerkaarsen en standaards

Kaarsen bedrukken

Met de herfst in aantocht steken veel mensen de kaarsen weer aan voor gezellige en sfeervolle avonden. Het is daarom een ideaal relatiegeschenk, dat ook de rest van het jaar functioneel is. Bij Zintuig.nl kunnen wij kaarsen bedrukken met je eigen tekst of afbeelding. Bekijk hieronder snel het volledige aanbod en vindt de perfecte kaars of geurkaars voor je relaties.

Producten

Kaarsen bedrukken


Met de herfst in aantocht steken veel mensen de kaarsen weer aan voor gezellige en sfeervolle avonden. Het is daarom een ideaal relatiegeschenk, dat ook de rest van het jaar functioneel is. Bij Zintuig BV kunnen wij kaarsen bedrukken met uw eigen tekst of afbeelding, bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Ook leuk om aan te bieden tijdens een promotie-evenement van uw organisatie of bedrijf. Relatiegeschenken: kaarsen


In onze webshop bieden wij een ruime keuze uit al dan niet bedrukte kaarsen: met of zonder kaarsenhouder, in diverse kleuren en maten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een >> waxinelichthouder in de vorm van een kerstboom? << Of geeft u uw relaties toch liever een geurkaars, om extra sfeer en heerlijke geuren te verspreiden in huis? Wij hebben diverse geurkaarsen van bekende merken als Rituals. Bij Zintuig BV is het ook mogelijk om een ander product uit onze webshop naar eigen smaak aan te laten passen. Voor de mogelijkheden over een dergelijk custommade relatiegeschenk neemt u contact met ons op om uw wensen te bespreken.Waarom kaarsen laten bedrukken bij www.zintuig.nl?


Wat voor kaars u ook uitzoekt: wij bedrukken ze graag voor u. Zowel tekst als met afbeeldingen kunnen wij op uw kaarsen zetten, bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of een mooie spreuk. Op www.zintuig.nl vind u aankooptips voor relatiegeschenken, waarmee we u snel en makkelijk op weg helpen bij het kiezen en organiseren van uw relatiegeschenken. Op deze manier weet u zeker dat u uw cadeaus tijdig in huis heeft.Zintuig BV biedt de beste prijs voor al uw relatieschenken. U betaalt bij de eerste bestelling vooraf, daarna kan dat ook na het ontvangen van uw relatiegeschenken. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers denken graag met u mee en geven u altijd betrouwbaar advies. Voordat we uw kaarsen daadwerkelijk bedrukken, ontvangt u een gratis sample. Daarnaast vragen we u om de drukproef te controleren en toestemming te geven om aan de slag te gaan met uw bestelling. Wij hebben twee webwinkel-keurmerken en zijn aangesloten bij de Nederlandse en Europese vakorganisaties voor relatiegeschenken.Wilt u bedrukte kaarsen bestellen?


Al bijna 20 jaar biedt Zintuig BV online relatieschenken aan zowel grote als kleinere organisaties en bedrijven. Zoals gezegd staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Dat blijkt ook wel: 97% van onze klanten zou ons aanbevelen aan anderen. Vraag daarom direct een offerte aan om uw bedrukte kaarsen te bestellen voor uw relaties.